Rólam

Mahesh-nak hívnak, mely nevem a zeneiségemmel egyidőben született. Egészen 30 éves koromig nem sok közöm volt a zenéhez. (Most 2022-t írunk, és 41 éves vagyok:)). Ekkor találkoztam a Mesteremmel, akinek jelenlétében felébredt bennem valami….valami mélyebb, amiről egészen addig nem is tudtam, hogy létezik.

Ez az erő elkezdte formálni az életemet. Először többnyire élvezhetetlenül, de nagyon lelkesen énekeltem a kirtanokat, szankszkrit dalokat. Ezek a dalok képesek felébreszteni bennünk azt a szellemet ami mindent, és mindenkit áthat.

S ha hagyjuk, elkezdi átalakítani az életünket, hogy valóban azt az életet éljük amire rendeltettünk, mert csak akkor leszünk valójában “boldogak”. Így történt, és történik mai napig velem is….és ennek az egész életen át tartó folyamatos átalakulásnak a gyümölcse ez az oldal, és az itt található zenék.

Számomra a zene imádság, szentség, kapcsolódás avval ami megfoghatatlan, mégis érezhető mindenben.

Az első album címe is tisztelgés mesterem, és ez előtt a végtelen szellemi erő előtt…Vasudeva, a tiszta fény mely mindannyiunk szívét beragyogja…. Dalaim saját szerzemények, s utam során a gitár és éneklés mellett megjelent a handpan is, ami szintén egy csodálatos hangszer. Ezen kívül a hangterápia világába is elkalauzolt az élet, így nagyon szeretem a hangtálakat, gongot, és minden olyan eszközt, amellyel megérinthető a lélek.

Örülök, hogy itt vagy, s remélem ugyanannyi örömödet leled majd az itt található zenékben, mint amennyit nekem adtak utam során.

Áldott létezést

Szeretettel

Mahesh